Den Grønne Kile

Harekær ligger i "Den Grønne Kile"

Den Grønne Kile er et område beliggende mellem Holbækmotorvejen og Køgebugtmotorvejen strækkende sig fra Hvidovre i øst til Ishøj i vest.

I området findes skov, græssletter, enge, vandløb, gårde, kolonihaver, gartnerier og landbrug. Der er tale om et rekreativt område, som giver mulighed for både gå- og cykelture.

I Skovområderne i "Den grønne kile" er der etableret et fremragende stisystem.

I Den Grønne Kile ligger kolonihaverne Brøndby Haveby, Haveforeningen Harekær samt Lillegården Haveforening.

Endvidere ligger Brøndby Golfklub i Den Grønne Kile.