Festudvalgets medlemmer

Festudvalget som henover sæsonen utrættelig står for foreningens arangementer består af følgende personer

Marianne Persson Have 133 email     : mf_persson@hotmail.com

Ina Thanning Have 74 email             : inathanning@gmail.com

Arne Larsen Have 265

Buller ( John Hansen ) Have 7 email   : bulleva665@outlook.com Telefon : 26 79 81 73

Vi takker allered på nuværende tidspunkt udvalgets medlemmer for deres utrættelige arbejde med at arangerer Sankt Hansaften, Loppemarked, Sommerfest, Børnedag og Musik Søndag i Harekær.

Der er altid brug for ledige hænder

Skulle du have tid, lyst og lejlighed til at give en hånd med har festudvalget altid brug for hjælp kontakt os, hold dig ikke tilbage.