Lokalplan

Lokalplan LP405

Lokalplan 405 klik her

Den ny Lokalplan LP 405 som er vedtaget af Brøndby Kommune den 14.09.2016 er nu blevet offentliggjort, den kan læses på ovenstående link.
Foreningerne i Brøndby Haveby har samarbejdet med Brøndby Kommune om udarbejdelsen af den ny Lokalplan. Du kan læse om lokalplanens betydning for byggeri i Harekær under byggeregler i harekær.

Vil du se sammenhænge mellem den ny lokalplan og baneprojektet, kan nedenstående link benyttes.

TRAFIKSTYRELSEN "Baneprojektet"