Foreningshuset før og nu

Tegning 1, som huset er nu

Tegning 2, med tilbygning

Tilbygning til foreningshuset

Forslaget om en tilbygning til foreningshuset, blev vedtaget på Generalforsamlingen den 26. marts 2011.

Tegning 1 viser, hvordan foreningshuset og de omkringliggende bygningerne ser ud i dag, tegning 2 viser, hvordan det kan blive i fremtiden.

De vigtigste argumenter:

• Vores aktive festudvalg har i årevis ønsket bedre køkken- og depotforhold, og ikke mindst har de ønsket, at serveringen kunne blive bedre integreret med pergolaen.

• Leje af foreningshuset er blevet meget populært, og der har været et udpræget ønske om en større sal og især bedre køkkenforhold.

• Vi er en stor forening, 284 haver, og set i forhold til andre haveforeninger er vores hus meget beskedent. Ved de store fælles arrangementer er samlingssalen oftest al for lille.

• Bestyrelsen har brug for et lidt større lokale, vi tager ofte suppleanter ind i arbejdet, og ved søndagsåbningerne må vi anvende samlingssalen. Adgang direkte udefra giver frihed i forhold til arrangementer i samlingssal og køkken.