Haver til salg

H/F Harekær er en populær og efterspurgt kolonihaveforening, hvorfor der er stor efterspørgelse efter ledige haver.

Her i Harekær har vi store grønne fællesarealer, dejlig legeplads til børnene og et godt fællesskab.

Her i Harekær har du og din familie mange muligheder. En afslappet fritid og gode legemuligheder for børnene.

Foreningen afholder flere aktiviteter henover sæsonen både for voksne og børnene.

Her i Harekær kommer vi hindanden ved, hvilket giver mulighed for aktivitet og fællesskab.

Haveforeningen Harekær er en populært sted at få en kolonihave, derfor er der sjældent ledige haver sat til salg. Du er velkommen til at besøge vores side således at du kan holde dig orienteret om muligheden for at finde en ledig kolonihave i vores forening.