Kørsel på vores veje

Vi oplever i øjeblikket, at flere og flere motorkøretøjer kører med alt for høj hastighed på begge vores veje - Store Harekærvej og Lille Harekærvej.

Vi har i foreningen efterhånden mange børn, og mange af dem er i den cykeldygtige alder, så når de kommer kørende ud fra rotunderne på deres cykel, er de en udsat gruppe.

Andre børn er på vej over til legepladsen - og vi ved, at focus så kun er rettet mod legepladsen.

Bestyrelsen henstiller derfor alle om at køre med moderat hastighed på vores veje.