Andre aktiviteter i Harekær

Petanque i Harekær

Det franske kuglespil Petanque er blandt udøvere kendt som en verdensomspændende sport, der dyrkes på alle niveauer og af alle aldersgrupper. Kælenavnet for petanque er "boules" som er det franske ord for kugler. Dette navn bruges i hverdagssammenhænge: Skal vi ud og spille kugler?"

Her i Harekær spiller vi også petanque, det gør vi hver torsdag kl. 18.00 på petanque banerne som ligger oppe ved foreningshuset det kræver ikke noget at deltage udover dig og dit humør du skal være så velkommen.

Vil du læse noget mere om petanque kan du klikke på dette link

Rigtig god fornøjelse.